Op zondag 14 oktober komt de metal/crossover-band Life Of Agony naar Leeuwarden voor een show in Neushoorn. Dit zullen ze doen met twee support-acts die nog aan de line-up worden toegevoegd. De ticketverkoop start op maandag 19 maart om 10.00 en de prijs is 25 euro, excl. 3,50 servicekosten.

De Amerikaanse metalband Life of Agony ontstond in de jaren ‘90 in New York en wist naam te maken met een onderscheidende crossover/metal sound. Het debuutalbum van de band, River Runs Red, staat tegenwoordig bekend als een klassieker in het genre. Het toonaangevende magazine Rolling Stone riep de plaat zelfs uit tot een van de beste metal-albums allertijden.

Na de release van Broken Valley in 2005 was er lang geen nieuws rondom de band, tot in 2017, het album A Place Where There’s No More Pain uitkwam bij Napalm Records. Dit album grijpt duidelijk terug naar het eerdere werk van Life of Agony. Sindsdien is het viertal weer regelmatig op het podium te zien met meer overtuiging dan ooit tevoren. Tickets zijn nu in de verkoop.

Tickets vvk: 25 euro, excl. 3,50 servicekosten
Deur open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur