Op 29 april vindt Stars On Thrash voor de tweede keer plaats in Neushoorn in Leeuwarden. Tijdens de metalmatinee spelen Flotsam and Jetsam, Distillator, Rezet en Thrashcan. Er wordt nog een lokale act aan het programma toegevoegd. Tickets zijn nu in de verkoop en kosten 20 euro in de voorverkoop (excl. servicekosten).

De hoofdact op de tweede editie van Stars On Thrash is de Amerikaanse thrashmetalband Flotsam and Jetsam. Al sinds het album Doomsday for the Deceiver uitkwam in 1986 hoort Flotsam and Jetsam al bij de belangrijkste acts van het genre. Dankzij het genadeloze thrashgeluid van de band en een altijd energieke presentatie, blijft Flotsam and Jetsam een graag geziene gast op het podium. Momenteel werken de muzikanten aan een nieuw album, dus bereid je voor op een show met nieuw werk én de klassiekers.

Flotsam and Jetsam band

De Duitse thrashmetalband Rezet tourde afgelopen jaar met grootheden als Anvil en Destruction. In 2016 bracht het viertal de plaat Reality Is A Lie uit en onlangs nog de EP You Asked For It. Met deze laatste release keren de muzikanten terug naar hun roots en kiezen voor een directe aanpak, in plaats van de vroegere, meer complexe nummers.

Met debuutalbum ‘Revolutionary Cells’ (2015) wist de Nederlandse band Distillator naam te maken in de binnenlandse metalscene. Hoewel de groep pas in 2013 werd opgericht, klinkt de muziek alsof het regelrecht uit de hoogtijdagen van de thrashmetalgenre komt. Denk aan razendsnelle licks, hoge uithalen en een energieke stage presence.

Ook de beste thrashmetalcoverband van ons land, Thrashcan speelt tijdens Stars On Thrash optreden. Onder het motto: ‘Thrash We Can’ komen de beste heavy hits voorbij, van Slayer tot Metallica naar Kreator en weer terug. Dus bestel een biertje, smeer de kelen en maak je klaar om mee te brullen!

Aanvang: 16:00 uur
Tickets: 20 euro excl. 2,50 servicekosten
Tickets kassa: 25 euro
Tickets haal je hier!